Recomandarea ADPM Style Judgement

Alice Peneaca, cea mai buna aparitie de la Cosmopolitan, intr-un costum Styland

Scris de Alexandru Manea

Alice Peneaca a avut cea mai buna aparitie vestimentara de la petrecerea aniversara Cosmopolitan. Stilistii au cazut de acord ca modelul a avut cel mai elegant si cool outfit, purtand un costum impecabil de la Styland.

alice-peneaca-styland-cosmopolitan

Alice Peneaca a avut cea mai buna aparitie vestimentara de la petrecerea aniversara Cosmopolitan. Stilistii au cazut de acord ca vestimentatia aleasa de cunoscutul model a fost cea mai buna optiune, fiind extrem de stilata, atragand toate privirile si punandu-i in evidenta silueta intr-un mod foarte chic.

Alice Peneaca a purtat un costum impecabil Styland compus din Pantaloni drapati si petrecuti, buzunare din matase, maieu cu decolteu in V ce evidentiaza gatul si decolteul, sacou negru din stofa premium si deja iconica panglica din matase Styland, de aceasta data purtata nu in jurul gatului, ci ca si cordon in jurul taliei.

alice-peneaca-styland-4

alice-peneaca-styland-3Foto: Click, Libertatea

Piesele vestimentare STYLAND

styland-12

styland-14

styland-17

styland-18

styland-19

styland-21

styland-22

Alice Peneaca a purtat o tinuta Styland  (www.styland.ro) si saptamana trecuta la un mare eveniment in Italia. Mai exact, un outfit compus din pantaloni evazati din stofa premium, dublati integral cu matase, sacou din stofa premium si esarfa matasoasa neagra, outfit completat de o camasa neagra, transparenta, care i-a transformat aparitia intr-una sexy si provocatoare.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*