Stiri externe

Actorii din Beverly Hills 90210 s-au reunit dupa 20 de ani

Scris de Alexandru Manea

Actorii din Beverly Hills 90210 s-au reunit dupa 20 de ani. Iata cum arata acum care ii interpretau pe Brandon, Dylan, Kelly si Andrea si cu ce ocazie s-au reintalnit.

beverly-hills-90210

Serialul Beverly Hills 90210 a fost un adevarat fenomen la inceputul anilor 90. Actorii care jucau in aceasta productie au devenit idolii adolescentilor de pretutindeni. Chiar si din Romania, in conditiile in care a fost unul din primele seriale americane pentru adolescenti care a fost difuzat la noi dupa revolutie.

Tinerele din Romania, din America si din alte colturi ale lumii erau indragostite de actorii care ii interpretau pe Brandon si pe Dylan, mai exact Jason Priesley si Luke Perry, si le admirau pe frumoasele Brenda (Shannen Doherty), Kelly (Jennie Garth) sau Valerie (Tiiffani Amber Thiessen).

brandon-dylan

Actorii din Beverly Hills 90210 s-au reunit dupa 20 de ani

beverly-hills-2016

Serialul a fost filmat in perioada 1990 -2000. Zilele trecute, o parte din actorii primelor sezoane s-au reunit. Este vorba de Jason Priesley (Brandon), Luke Perry (Dylan), Jennie Garth (Kelly) si Gabrielle Carteris (Andrea). Cu totii s-au revazut la un eveniment la care au participat, printre altii, si cativa din artistii ce formau odinioara trupa Backstreet Boys, un alt proiect de succes al anilor 90, in randul adolescentilor.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*