Termeni si Conditii

Agentia de Presa Mondena © ofera acces liber la continutul furnizat pentru toti vizitatorii sai.

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de agentiadepresamondena.com.

Accesul neautorizat, distribuirea, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vanzarea, exploatarea (comerciala sau de alta natura) a continutului de pe Agentiadepresamondena.com fara permisiunea prealabila a Agentiadepresamondena.com este strict interzisa.

Informatiile furnizate de Agentiadepresamondena.com pot fi preluate de publicatiile on-line DOAR cu specificarea sursei, cu link direct catre Agentiadepresamondena.com.

Agentiadepresamondena.com isi rezerva dreptul de a stoca datele personale ale celor care viziteaza websiteul.

Orice informatii furnizate de catre dumneavoastra sau adunate de Agentiadepresamondena.com, sau parti terte, in timpul oricarei vizite pe website, vor respecta politica de confidentialitate a datelor cu caracter confidential.

Agentiadepresamondena.com isi rezerva dreptul de a va suspenda calitatea de membru al portalului si accesul la orice continut, servicii, produse digitale, in cazul in care creaza prejudicii de orice fel.

Utilizatorii sunt singurii responsabili de continutul propriu generat pe site (prin comentarii, aprecieri pe Facebook) si de interactiunea cu ceilalti membri ai comunitatii.

Pentru orice conflict intre vizitatorii websiteului, Agentiadepresamondena.com nu isi asuma responsabilitatea de a modera situatia.

Agentiadepresamondena.com isi rezerva dreptul de a modifica periodic Termenii si conditiile de utilizare a siteului. De fiecare data când utilizati Agentiadepresamondena.com se considera ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare din acel moment.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati Agentiadepresamondena.com in scopul distrugerii sau alterarii portalului, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Agentiadepresamondena.com sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Daca considerati ca orice material de pe Agentiadepresamondena.com incalca drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Folosirea Agentiadepresamondena.com se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile enuntate, pe care fiecare utilizator le accepta.