VIDEO! Meryl Streep, atac la adresa lui Donald Trump in discursul de la Golden Globes!

By in 9.01.2017

Meryl Streep a oferit cel mai puternic discurs al serii la Golden Globes, actrita castigand premiul special Cecil B.DeMille Award. Meryl Streep a profitat de ocazie pentru a-l critica pe Donald Trump pentru politicile sale impotriva emigrantilor si modul sau de a se comporta cu presa.

meryl-streep

Meryl Steep a castigat premiul special al serii la Golden Globes si si-a transformat discursul intr-unul politic, indreptat impotriva lui Donald Trump.

“In Hollywood suntem cu totii straini, veniti din diferite colturi ale lumii. Daca ne da afara, atunci nu veti mai avea la ce sa va uitati decat la fotbal si la arte martiale, care nu reprezinta insa arta”, a fost replica lui Meryl Streep la adresa politicilor imigrationale ale lui Donald Trump.

“Instinctul de a umili o persoana, atunci cand este facut de cineva foarte puternic in mod public, are un efect asupra tuturor. Transmite un mesaj si altora ca au dreptul de a face acest lucru”, a continuat actrita.

“Lipsa respectului aduce dupa sine lipsa de respect, iar violenta incita la violenta. Cand cei puternici isi folosesc pozitia sa-i critice sau sa-i umileasca pe altii pierdem cu totii”, a mai spus Meryl Streep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *