Lindsay Lohan, epuizata dupa ce a muncit 84 de ore in patru zile!

By in 17.06.2012

Cand ambulanta a fost chemata de urgenta, vinerea trecuta, la Ritz Carlton Hotel din Beverly Hills pentru ca Lindsay Lohan a fost gasita inconstienta, fanii actritei s-au temut ca aceasta a decedat. Din fericire, Lindsay a suferit o cadere de calciu pe fondul epuizarii excesive. Aceasta a muncit 84 de ore in ultimele patru zile.

Se pare ca la Hollywood lumea se panicheaza din orice, iar ambulanta a fost chemata imediat la hotelul Ritz Carlton din Beverly Hills in cursul zilei de vineri, pentru ca actrita Lindsay Lohan nu a raspuns atunci cand cineva i-a batut la usa.

Persoana care a fost trimisa sa vada in ce stare se afla actrita a chemat repede ambulanta atunci cand aceasta nu a raspuns, iar sosirea medicilor a creat panica la Hollywood, aparand zvonuri cum ca Lindsay a fost gasita inconstienta in camera ei de hotel si a fost dusa de urgenta la spital.

In realitate, actrita era doar epuizata dupa ce filmase 84 de ore in ultimele patru zile, actrita punand astfel punct filmarilor la pelicula “Liz&Dick”. Lindsay filmase toata noaptea de joi si ajunsese in camera ei de hotel vineri dimineata, in jurul orei 20.00.

Dupa ce medicii au consultat-o si s-au convinsa ca actrita nu a patit nimic, acestia au plecat, iar Lindsay a reintrat repede in programul ei normal.

“Aveti grija! Dupa ce lucrati 84 de ore in patru zile s-ar putea sa lesinati de extenuare si sa va treziti cu 7 medici la usa. Din fericire, erau toti draguti. Altfel, as fi fost tare dezamagita”, a scris Lindsay Lohan pe contul ei personal de Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *