J.Lo si Drake, noul cuplu monden! Cum au reactionat Marc Anthony si Rihanna?

By in 8.01.2017

J.Lo l-a uitat pe Casper Smart, iar Drake pe Rihanna. J.Lo si Drake formeaza cuplul inceputului de an, iar zvonurile despre relatia amoroasa au fost intarite dupa ce cuplul a fost pozat luand cina la Nobu in Malibu zilele trecute.

drake-jlo-new-years-eve

J.Lo si Drake au confirmat idila cu aceasta fotografie, postata in seara de Anul Nou.

Formeaza cuplul anului 2017, iar relatia amoroasa dintre ei a inceput de mai bine de o luna. Primele speculatii au aparut dupa ce Drake a luat parte la doua concerte pe care J.Lo le-a sustinut la Planet Hollywood din Las Vegas in luna Decembrie, amandoi postand atunci fotografii pe retelele de socializare.

jlo-drake-2

In luna decembrie, Drake a asistat la doua concerte ale lui J.Lo in Las Vegas

Fanii au luat foc atunci cand J.Lo a postat o fotografie cu Drake in noaptea de Anul Nou, confirmand astfel idila amoroasa. Zilele trecute, J.Lo su Drake au fost pozati la cina, la restaurantul Nobu din Malibu.

jennifer-lopez-drake-2

Drake si J.Lo au luat cina zilele trecute la Nobu, in Malibu

Pe de alta parte, se zvoneste ca fostul sot al lui J.Lo, Marc Anthony, incearca acum sa-si recucereasca fosta sotie. Acesta nu este speriat deloc de concurenta si crede ca aceasta idila dintre J.Lo si Drake este facuta mai mult de dragul publicitatii.

jennifer-lopez-drake

Pe de alta parte, Rihanna a luat foc cand a auzit ca Drake si J.Lo formeaza un cuplu. Cantareata i-a dat Unfollow lui Drake pe Instagram, starnind astfel un adevarat scandal mass-media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *