Cele mai socante momente de la Golden Globes

By in 9.01.2017

De-a lungul anilor, gala Golden Globes a produs numeroase discursuri dragute, dar si momente socante. Inainte de cea de a 73-a editie, iata cateva episoade memorabile din istoria acestui eveniment.

Socante si jenante, multe dintre fazele memorabile de la Golden Globes implica staruri surprinse pe picior gresit…

Renée Zellweger s-a dus la toaleta chiar cand Hugh Grant o anunta in 2001 ca a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita.

Invitata in anul 2001 sa anunte nominalizatii pentru Cea mai buna drama, Elizabeth Taylor a urcat beata pe scena si s-a incurcat in cuvinte, starnind hohote de ras.

Comediantul britanic Ricky Gervais a folosit discursul de deschidere a Gloden Globes 2010 pentru a-i jigni pe Angelina Jolie, Brad Pitt, Charlie Sheen si multi altii. Si mai socant, in 2012 i s-a cerut sa revina pentru a treia oara ca gazda a evenimentului.

Tina Fey si Amy Poehler i-au luat peste picior pe barbatii celebri de la Hollywood. Despre George Clooney s-au amuzat spunand ca a preferat sa plece in spatiu decat sa traiasca langa o femeie de varsta lui. In cazul lui Leonardi DiCaprio, cele doua gazde de la Golden Globes au preferat sa nu spuna o gluma legata de actor, pe motiv ca ar fi „prea murdara”.

Gluma lui Bette Midler din anul 1980.

Discursul incoerent al lui Jaqueline Bisset din 2014, cand a scapat cateva cuvinte vulgare si a parasit scena spunand ca „cel mai bun tratament pentu frumusete este sa uiti totul si sa nu-ti pese de nimic”.

Jack Nicholson a recunoscut in 2003 ca e sub influenta Valiumului. El a castigat premiul pentru Cel mai bun actor intr-o drama si a spus in discurs ca mereu a crezut ca joaca intr-o comedie.

Premiile Golden Globes au fost anulate in anul 2008 dupa ce starurile de la Hollywood s-au solidarizat cu scriitorii aflati in greva si au refuzat sa paseasca pe covorul rosu. Organizatorii au anulat gala si au inlocuit-o cu o transmisiune TV in care au anuntat castigatorii.

golden_globes

Tina Fey s-a adresat haterilor de pe internet, spunand ca atunci cand ai o impresie prea buna despre tine se rezolva intrand online si citind parerile altora despre tine.

Un fel de discurs de „coming out” al lui Jodie Foster din 2013.

Jeremy Renner a complimentat decolteul lui Jennifer Lopez in 2015, spunandu-i vedetei ca are „globurile” la ea.

golden_globes_jennifer_lopez

In 2016, premiile Golden Globes au fost cosmarul celor de la cenzura. Ricky Gervais si Amy Schumer au folosit pe banda rulanta cuvinte vulgare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *