Cum arata casa lui Donald Trump din New York

By in 11.11.2016

Noul presedinte al Statelor Unite locuieste, de ani buni, alaturi de familia lui, intr-un penthose situat la inaltime, pe 3 etaje, in blocul Trump Tower din New York. O locuinta in care opulenta poate fi considerata cuvantul de ordine. Iata cum arata casa lui Donald Trump

casa-lui-donald-trump-1

Cum arata casa lui Donald Trump din New York

Donald Trump locuieste intr-un penthouse opulent, situat pe trei niveluri, la inaltime, in blocul zgarie nori din New York, denumit Trump Tower. Omul de afaceri care a devenit saptamana aceasta noul presedinte al Statelor Unite a cumparat constructia in anii 70.

casa-lui-donald-trump

Este vorba de o cladire cu 58 de etaje, ce poate fi vizitata de public. La etajele superioare, pe trei niveluri, se afla si locuinta lui Trump, acolo unde a locuit in ultima perioada. Apartamentul spatios a fost amenajat conform gusturilor afaceristului, intr-un stil opulent.

casa-lui-donald-trump-7

Se regasesc fresce, candelabre, marmura, stocaturi aurite, tablouri, detalii ce amintesc de palatele secolului al XVIII-lea si, in special, de Versailles. Cladirea este situata in inima Manhattanului si de la fereastra se poate admira intreaga metropola.

casa-lui-donald-trump-18

casa-lui-donald-trump-17

casa-lui-donald-trump-16

casa-lui-donald-trump-15

casa-lui-donald-trump-14

casa-lui-donald-trump-13

casa-lui-donald-trump-12

casa-lui-donald-trump-11

casa-lui-donald-trump-10

casa-lui-donald-trump-9

casa-lui-donald-trump-8

casa-lui-donald-trump-6

casa-lui-donald-trump-4

In ianuarie insa este de asteptat ca Donald Trump sa se mute, alaturi de sotia lui, Melania, si de fiul lor, Barron, la Casa Alba, in Washington.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *